PUBLIC HEARING AGENDA

Land Use Regulation Commission Public Hearing In the Matter of DP #4886 Blue Sky East, LLC – Bull Hill wind energy Development T16 MD, Hancock County

Monday, May 16: Evening session for public testimony

6:00 (om: O	pening	Statement by	Presiding	Officer	swearing	in of those	testifyin	g, Staff Statement and

Administrative History, and submitting the file to the record (15 min)

6:15: Brief presentation by applicant summarizing the proposed project (15 min)

6:30: Public testimony (10 minute breaks for court reporter, as needed)

TBD Closing Statement by Presiding Officer, Recess

Tuesday, May 17: <u>Technical session for applicant, intervenor, and government agencies</u>

8:30 -8:45:	Opening Statement by Presiding Officer, swearing in of those testifying, State Statement (15 min)
8:45 - 9:05:	Opening statements by Concerned Citizens of Rural Hancock County (CCRHC) and Hancock
	County Commissioners (HCC) (10 min each)

County Commissioners (HCC) (10 min each)

9:05 – 10:05 Summary of Testimony by Blue Sky East, LLC (BSE) (60 min)

10:05 – 10:15: Break for court reporter (10 min)

10:15 – 11:00: Questions by Commissioners, LURC staff & consultants, and government agencies (45 min)

11:00 – 11:40: Cross-examination by CCRHC—Adam Gravel, Terry De Wan (40 min)

11:40 – 11:50: Cross-examination by HCC (10 min)

11:50 – 12:00: Redirect by BSE (10 min) 12:00 – 1:00: Break for lunch (60 minutes)

1:00 - 1:45: Summary of Testimony by CCRHC (45 min)

1:45 – 2:15: Questions by Commissioners, LURC staff & consultants, and government agencies (30 min)

2:15 – 2:45: Cross-examination by BSE: Renata Moise, Perry Moore, Nancy O'Toole, Michael Good (30 min)

2:45 – 2:55: Cross-examination by HCC (10 min)

2:55 - 3:05: Redirect by CCRHC (10 min)

3:05 – 3:15: Break for court reporter (10 min)

3:15 – 5:00: Cross-examination of state agencies and LURC consultants-- Richard Bard & Charlie Todd (IFW),

David Waddell (DEP), Mitchell Tannenbaum (MPUC), Dave Rocque, Jim Palmer, Warren Brown

- Questions by Commissioners and LURC staff (45 min)
- BSE (25 min)
- CCRHC –25 min)
- HCC (10 min)

5:00 – 6:00: Dinner (60 min)

Tuesday, May 17: Evening session for public testimony

6:00 pm: Opening Statement by Presiding Officer, swearing in of those testifying, Staff Statement and

Administrative History, and reference to record materials (15 min)

6:15: Brief presentation by applicant summarizing the proposed project (15 min)

6:30: Public testimony(10 minute breaks for court reporter, as needed)

TBD Closing Statement by Presiding Officer, Adjourn